Wervingscampagne voor nieuwe vrijwilligers

Artikel geplaatst op 31-1-17 om 11:00

Maak jij ook het verschil?

De komende weken besteedt Slachtofferhulp Nederland extra aandacht aan de werving van nieuwe vrijwilligers via social media.

Slachtoffers zo goed mogelijk ondersteunen

We werken met 1100 vrijwilligers en 500 beroepskrachten, die professioneel zijn opgeleid en getraind. Zij werken als één team samen om slachtoffers zo goed mogelijk te ondersteunen bij alles wat op ze afkomt na een ingrijpende gebeurtenis.

Gratis hulp dankzij inzet vrijwilligers

De hulp vindt plaats op één van onze locaties of bij het slachtoffer thuis. Onze hulp is altijd gratis. Dit kan door subsidies van de overheid en omdat we werken met vrijwilligers. Alle vrijwilligers ontvangen een uitgebreide opleiding en worden aangestuurd door een betaalde teamleider.

Maak je ook het verschil?

Als vrijwilliger bij Slachtofferhulp Nederland kun je echt het verschil maken. Je bent er voor mensen die dat nodig hebben. Of ze nou een familielid verloren zijn bij een vliegramp of het slachtoffer zijn geworden van zinloos geweld, ze hebben even een zetje nodig. En jij kunt ze dat geven. Ontzettend waardevol werk, dat veel van je vraagt maar waar je ook veel voor terugkrijgt.

Meer informatie over vrijwilligerswerk