Terug

Forum logoGeweld

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van geweld. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

Agressief geweld op de keel

Geplaatst: 19 juli 2015 om 13:33, door: Niki, bekeken: 2809 keer | Categorie: 

op een dag in maart ging ik even bij de buren in hetzelfde gebouw vragen of ze wilde stoppen met de deuren te gooien. Vriendelijk was de dame niet. Eigenlijk onbeschoft. Nadat ze de deur had dicht gegooid en ik in de lift wilde stappen deed ze deur terug open en greep ze mij bij mijn kraag en duwde ze me de lift in. Ze dreigde dat ik het appartement moest verlaten. Gaan verhuizen dus. 20 maal heeft ze dit gezegd met de nodige stompen tegen mijn keel aan, ze had dus nog altijd mijn kraag vast. Daarna heeft ze mij terug uit de lift gesleurd, zij was namelijk 3 x zwaarder dan ik. En greep daarna mijn onerarm ook nog eens vast, zo strak dat imijn arm begon te branden, ze had mijn aders toegenepen!!! daarna stond ze met haar vuist gebald en dreigde ze me op mijn gezicht te slaan. Ook dit heeft ze 10 x gezegd. Ik stond te smeken om het niet te doen. Op een gegeven moment kon ik bijna geen adem meer halen, ze duwde alles toe, weetniet waarom ze dan gestopt is waarschijnlijk omdat ze hoorde dat ik begon te piepen. . Dan duwde ze me nog is tegen de glazen buitendeur en dan deed ze die open en wilde mij op straat zetten. Dat is niet gelukt en kon me eindelijk verzetten omdat ze mijn keel los had. Dan heeft ze toch opgegeven enis terug naar binnen gegaan. Tot en met vandaag zit k er nog verschrikkelijk mee. Zij heeft dan ook nog is de politie verwittigd om te zeggen dat ik haar had aanngevallen. Grote leugen dus!!! Dus ik kon niets doen. Zelfs de huisbaas had ze verwittigd met die leugens en die dreigde me buiten zetten. Nu zit ik met een gebroken tongbeentje en kan moeilijk en zwaar ademen. Slapen gaat bijna niet meer omdat er constand een hoestbui komt als ik neerlig. En krevelingen ook gedurende de dag. Wat ik niet begrijp dat zij gewoon rond huppelt of ze heeft niets gedaan. 

Dit bericht vind ik ongepast

Reacties [3]
 • RE: Agressief geweld op de keel

  Geplaatst: 19 juli 2015 om 19:08, door: marjolein

  Wow, dit is echt heftig. Je hebt wsl met het ergste type mens te maken, alles klopt ermee. Dat je het niet begrijpt, komt doordat je je als normaal mens niet kunt inleven in zulke types. Zorg dat je vér uit haar buurt blijft, helemaal negeren verder. Google maar eens op narcisme/psychopatie. 

  Een gotspe dat je er niets mee hebt kunnen doen, maar ook dat is juist kenmerkend voor deze types; om niet aangepakt te worden, draaien ze de zaken gewoon om, tot in het extreme toe, zoals bij jou ook gebeurd is. En worden ze vaak geloofd. Is dat breukje bij je huisarts geconstateerd, zodat dat vast staat? En nog meer, blauwe plekken oid?

  • RE: RE: Agressief geweld op de keel

   Geplaatst: 20 juli 2015 om 22:21, door: marjolein

   "Ben goed geholpen hier door slachtofferhulp alhoewel het normaal alleen voor slachtoffers is!"

   Je bent ook slachtoffer, van (buren)geweld. 

   Als je maar niet tobt, het heeft niets met jou te maken, er bestaan nu eenmaal zulke gekke/slechte mensen. Hoe eerder je weer sterker bent, hoe beter.

  • RE: RE: Agressief geweld op de keel

   Geplaatst: 19 juli 2015 om 22:41, door: Niki

   Hoy, bedankt om te reageren. Ik had inderdaad een bloeduitstorting op mijn onderarm , daarna blauwe plek, heb van alles foto's genomen. Ben ook bij slachtofferhulp geweest hiermee. En heb bij de politie een brief van de dokter binnen gebracht! De klacht die tegen mij is ingediend is ondertussen geseponeerd wegens geen bewijzen. Ben goed geholpen hier door slachtofferhulp alhoewel het normaal alleen voor slachtoffers is! Het ergste is het lijden hieronder en ook de letsels natuurlijk. Al 2 x naar de specialist geweest en 10 keer naar de dokter. Ben nog altijd medicamenten aan het nemen door haar. 

X

Agressief geweld op de keel

X

Afbeeldingen van marjolein