Terug

Forum logoGeweld

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van geweld. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

moeilijke moeders

Geplaatst: 29 november 2016 om 20:18, door: Virgo, bekeken: 1505 keer | Categorie: 

Hi, ik ben een meisje van 17 jaar en ik woon sinds vorig jaar bij mijn moeder en haar vriend omdat ik het wilde proberen om bij mijn moeder te wonen. Ik heb nog twee zusjes maar zij wonen bij mijn vader.

in het begin ging alles goed maar ik kreeg later steeds meer het gevoel dat ik hier niet meer welkom ben omdat ze altijd wel met andere dingen bezig is en ze vaak kwetsende opmerkingen maakt (dat mijn haar niet goed is geknipt, dat ik iets te dik ben en dat ik mezelf altijd zielig vind en dat ik geen vrienden heb) ik vind dit natuurlijk niet fijn maar het is niet altijd zo en tegen mijn zusjes is ze helemaal niet zo. Ik weet niet wat ik hiermee moet doen dus ik hoop advies te kunnen krijgen ergens.  Alvast bedankt

Dit bericht vind ik ongepast

Reacties [2]
 • RE: moeilijke moeders

  Geplaatst: 2 december 2016 om 21:39, door: marjolein

  Mss weer bij vader gaan wonen?

  • RE: RE: moeilijke moeders

   Geplaatst: 5 februari 2017 om 0:12, door: Enough

   Kijk wie je kunt vertrouwen in je familie. Praat erover met je vader is ook een optie, ik weet niet hoe de relatie tussen je ouders is. Als deze goed is dan is het een optie. Is het slecht dan kun je mogelijk eeder een oma of tante benaderen. Eerlijk naar jw moeder een 1 op 1 gesprek. Stel je vraag en zeg dat je je rot eronder voelt; waarom doe je dit? 

    

X

moeilijke moeders

X

Afbeeldingen van marjolein