Terug

Forum logoGeweld

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van geweld. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

Interview slachtoffers spreekrecht

Geplaatst: 30 mei 2017 om 15:12, door: rtu, bekeken: 828 keer | Categorie: 

Mijn naam is Ruth en ik doe de opleiding Sociaal Juridsche Dienstverlening. Momenteel doe ik een onderzoek naar de verruiming van het spreekrecht. Sinds 1 juli 2016 is het beperkte spreekrecht veranderd naar het onbeperkte spreekrecht. Slachtoffers worden nu niet meer beperkt in hun spreekrecht. Ik onderzoek de gevolgen van de verruiming van het spreekrecht. Daarvoor zou ik graag slachtoffers spreken die gebruik hebben gemaakt van het onbeperkte spreekrecht. Ik zou graag kort wat vragen willen stellen over uw ervaring met het spreekrecht. Dit zal 10-15 minuten duren en het interview zal telefonisch plaatsvinden. Bent u een slachtoffer en heeft u gebruik gemaakt van het onbeperkte spreekrecht? En bent u bereidt om mij hier kort over te informeren? Mail daar naar ruththijsen@hotmail.com. Alvast hartelijk dank! 

Dit bericht vind ik ongepast

X

Interview slachtoffers spreekrecht