Terug

Forum logoGeweld

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van geweld. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

Graag tips!

Geplaatst: 18 juni 2017 om 19:35, door: Crossroader, bekeken: 1065 keer | Categorie: 

Hoi allen,

 

8 dagen geleden ben ik flink te grazen genomen en heb hierdoor een flinke kaakfraktuur,gebroken ribben,tanden verloren, en ben ook zeer angstig en gespannen

ik vraag mij af hoe ik verder moet met onder andere aangifte doen verwerking en het gevoel van schaamte/vernedering en het gevoel van zwak zijn dat ik ervaar

 

gr

Dit bericht vind ik ongepast

Reacties [2]
 • RE: Graag tips!

  Geplaatst: 4 augustus 2017 om 16:48, door: Slachtofferhulp Nederland

  Beste Crossroader,

  Heel begrijpelijk dat je met deze vragen en gevoelens zit na zo'n heftige mishandeling! Hoe gaat het nu met je en wat zijn de ontwikkelingen zover? Wij van Slachtofferhulp denken graag met je mee.

  De reden dat wij niet eerder op je bericht hebben gereageerd, is omdat ons Forum in eerste instantie bedoeld is voor en door slachtoffers. Vanaf heden zullen wij vaker op berichten gaan reageren en onze ervaringen vanuit de praktijk met jullie delen.

  Veel sterkte!

  ^Sandra van Slachtofferhulp Nederland

 • RE: Graag tips!

  Geplaatst: 30 juli 2017 om 20:27, door: Radeloos

  Hoi Crossroader,

  Wat naar dat niemand de tijd heeft genomen hierop te reageren, niet eens imand van slachtofferhulp. Soms vraag ik me echt af of het alleen een naam is. 

  Hoe gaat het nu met je? Ben je inmiddels als verder? Heb je nog hulp nodig of advies? Ik weet ook niet alles aangezien ik zelf ook nog met genoeg vragen zelf zit maar wie weet kan ik je toch nog ergens mee helpen.

  Groetjes 

X

Graag tips!

X

Afbeeldingen van Slachtofferhulp Nederland

X

Afbeeldingen van Radeloos