Terug

Forum logoGeweld

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van geweld. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

Lotgenoten poging doodslag gezocht.

Geplaatst: 30 juli 2017 om 20:23, door: Radeloos , bekeken: 704 keer | Categorie: 

Goedenavond,

Vorig jaar ben ik door een man met een zaag aangevallen en bijna vermoord, zogenaamde hulp is "overal" maar echte hulp nergens te vinden. Ik heb al meerdere malen bij mijn huisarts om hulp gevraagd maar behalve 1 gesprek met basis ggz waaruit blijkt dat ik ptss heb heb ik niets gezien. In slachtoffer hulp ben ik ook zwaar teleurgesteld er is vrijwel niets gedaan en de zogenaamde slachtoffer verklaring waar ik hulp bij aangeboden kreeg was uiteindelijk ook alleen maar aangebode hulp want hulp heb ik niet gehad. Ik heb alles alleen moeten doen incl het zoeken van een advocaat waar ik er nu 2 waardeloze van heb gehad en aangezien de dader in hoger beroep is gegaan na een uitspraak van 4 jaar en een veel te lage schadevergoeding heb ik het gevoel alsof ik er nog steeds 1 nodig heb. Ik wil een advocaat die een tijger is en geen pussy, hij heeft een goede advocaat, hoe oneerlijk is dat?! Ik ben het slachtoffer niet hij!  De persoon die mij dit heeft aangedaan weigert mee te werken in het pieterbaan centrum en ze kunnen hem daardoor geen tbs geven met het risico op herhaling dus aangezien hij ook geen eens een verklaring heeft willen afleggen waarom hij gedaan heeft wat hij heeft gedaan. Ik ben inmiddels al wel verhuist maar ben nog steeds bang. 

Ik ben opzoek naar lotgenoten die eventueel goede tips en adviezen hebben. En tips wat betreft een GOEDE advocaat omg Amsterdam zijn heel erg welkom.

Groetjes 

Dit bericht vind ik ongepast

Reacties [1]
  • RE: Lotgenoten poging doodslag gezocht.

    Geplaatst: 11 augustus 2017 om 15:51, door: Slachtofferhulp Nederland

    Goedemiddag,

    Dat klinkt als een onwijs bedreigende situatie! Ik kan me voorstellen dat je je nog steeds angstig voelt en wilt dat hij passend gestraft wordt. Als ik je goed begrijp moet het hoger beroep nog gaan dienen en ben je op zoek naar een advocaat om je hierin bij te staan. Als je wilt dat wij hierover met je meedenken, kun je contact met ons opnemen; onze juristen geven je graag informatie en advies. Mogelijk komen er via deze weg ook nog andere tips binnen. Veel sterkte en succes!

    ^Sandra van Slachtofferhulp Nederland

X

Lotgenoten poging doodslag gezocht.

X

Afbeeldingen van Slachtofferhulp Nederland