Terug

Forum logoGeweld

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van geweld. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

Psychisch geweld

Geplaatst: 16 september 2017 om 15:24, door: Star, bekeken: 676 keer | Categorie: 

Sinds 2012 wordt ik bestookt met frequentie golven die afkomstig zijn van mijn buurman en sportschool waar overdag en 's nachts werkende machine aan staat die klinkt als een roterende pillenstamperen / of kuipmenger.

Dit gaat gepaard met schokken en trillingen die mijn woning binnenkomen en zelfs voel-en hoorbaar zijn door mijn slaapkussen heen.

Tevens komt hierbij dat er naast deze laag frequentie geluidsgolven ook nog hoog frequentie geluidsgolven / ultra soon en ElektroMagnetische golven op mij worden afgevuurd.

Dit voel ik ook als ik in bed lig en omdat mijn slaapkamer grenst aan mijn buurmans slaapkamer, en hem geregeld iets in contactdoos hoor steken erna deze golven tot stand komen en een zeer onwenselijk hoge piep in mijn hoofd teweeg brengt die zelfs mijn hersengolf frequenties aantasten waardoor ik langer moet nadenken om iets te doen / pakken en er duizeligheid optreedt.

Deze intimidatie van mijn buurman en sportschool, in Eindhoven, speelt al jaren.

Wetende dat ons gehoororgaan en dan mn slakkenhuis een zodanige functie heeft dat hoge frequentiegolven (hfg) als eerste ons slakkenhuis binnentreden en aan het eind van dit stelsel pas lage tonen (lfg) worden waargenomen.

Hiermee wil ik aangeven dat bronveroorzakers door het bewust initieren van hfg men de intentie heeft om (lfg) te compenseren danwel uit te doven echter omdat ik hoog sensitief ben hoor en voel ik dus 2 externe storende bronnen omdat ik zelf op onderzoek ben gegaan waar deze bronnen nu eigenlijk vandaan komen en vastgesteld dat deze afkomstig is van sportschool en mijn buurman, zelfs digitale opnames gemaakt.

In mijn directe omgeving van familie en vrienden kunnen ze deze geluiden niet horen noch andere buren wat erg lastig is omdat ik dan alleen in deze situatie sta en veel moeite moet doen om mijn subjectiviteit om te zetten naar objectiviteit.

Na vele politiemeldingen, MMA, Woonoverlast gemeente Eindhoven en zelfs de burgemeester zijn ze niet thuis en kijken een andere kant op en dat terwijl hier in het zuiden Ondermijning sterk aanwezig is zou ik eerder verwachten om juiste hulp.

Na drie gehoortesten verder, die alle drie identiek zijn voor een man in mijn leeftijdscategorie en geen significante afwijking blijft men er bij dat het aan mij ligt en dat terwijl ik politie Eindhoven ook geluidsopnames heb overhandigd maar geen terugkoppeling heb ontvangen wat ze er werkelijk mee gedaan hebben.

Dat sportschool adaptief vermogen heeft op moment je te dicht bij de bron komt werking van machine minder tot zelfs uit gaat, zelfde verhaal op andere lokaties en ook bij mijn buurman.

Wellicht dat jullie in het nieuws hebben vernomen van Amerikaanse diplomaten in Cuba wat hen is overkomen, precies zo overkomt mij dit dagelijks en ja ik weet wie en waar debron is maar medewerking is ver te zoeken en hoef ik niet te verwachten vermoed ik zo en zal dit zelf maar zien op te lossen.

Mogelijkheid is om bronveroorzakers met zelfde manier van terrorisme want zo ervaar ik te bestrijden maar vooralsnog bewandel ik normale weg...wat dat dan mag zijn en hoe je "normaal" interpreteert.

Mocht u mij van advies willen voorzien, bijdeze alvast hartelijk dank.

Dit bericht vind ik ongepast

Reacties [2]
 • RE: Psychisch geweld

  Geplaatst: 12 oktober 2017 om 10:57, door: Slachtofferhulp Nederland

  Goedemorgen Star,

  Wat enorm vermoeiend dat u al zo lang last heeft van deze golven. Ik begrijp dat u al veel heeft geprobeerd om hier iets aan te veranderen. Het feit dat het zo moeilijk aan te tonen is, maakt het natuurlijk niet makkelijker om hier hulp bij te krijgen. Misschien kunt u via de gemeente of zelfstandig eens op zoek naar een expert die dit goed voor u kan meten en die u kan adviseren.  

  Slachtofferhulp Nederland heeft helaas geen expertise op het vlak van dit soort overlast. Ik vind het dan ook moeilijk om u hier verder in te adviseren. Hopelijk zijn er andere mensen die hier ook ervaring mee hebben en u nog tips kunnen geven. Ik wens u heel veel sterkte.

  ^Tara van Slachtofferhulp Nederland

X

Psychisch geweld

X

Afbeeldingen van Slachtofferhulp Nederland