Terug

Forum logoInbraak en diefstal

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van inbraak of diefstal. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

nieuwe jas gestolen uit garderobe

Geplaatst: 4 maart 2016 om 9:34, door: Tijger, bekeken: 2158 keer | Categorie: 

Gisteren is mijn nieuwe jas gestolen uit de garderobe van een restaurant.In 1e instantie dacht ik dat iemand per ongeluk de verkeerde jas meegenomen had.De manager van het restaurant heeft de bewakingsbeelden bekeken en mij een foto laten zien van de vrouw die met mijn jas aan het restaurant verlaten heeft.Na de 1e schok ben ik onthutst naar huis gereden, heb ik aangifte gedaan en vervolgens mijn verzekering gebeld.Helaas krijg ik niks vergoedt, en toen sloeg de paniek toe.235 euro is voor mij een hoop geld, bovendien had ik die jas van mijn moeder gekregen die erg ziek is en niet lang meer te leven heeft.Gisteravond huilbuien, niet kunnen slapen en vandaag voel ik mij als een zombie, teneergeslagen,alsof ik er niet echt meer bij ben.Ik wil verder, moet studeren, maar voel mij een ander mens.Weet iemand wat ik hieraan kan doen?Nooit gedacht dat deze situatie zoveel impact op mij zou hebben.

Dit bericht vind ik ongepast

Reacties [4]
 • RE: nieuwe jas gestolen uit garderobe

  Geplaatst: 4 maart 2016 om 22:03, door: marjolein

  De foto opvragen en daarmee naar de politie? En ook het reataurant vragen de foto te bewaren en als dat rottige mens weer komt je waarschuwen? Ik zou het proberen. 

  • RE: RE: nieuwe jas gestolen uit garderobe

   Geplaatst: 7 maart 2016 om 21:47, door: marjolein

   Mooi! 

  • RE: RE: nieuwe jas gestolen uit garderobe

   Geplaatst: 7 maart 2016 om 21:43, door: marjolein

   Mooi! 

  • RE: RE: nieuwe jas gestolen uit garderobe

   Geplaatst: 7 maart 2016 om 9:39, door: Tijger

   Dank voor het meedenken Marjolein!Helaas heeft het restaurant tot op heden alleen een foto van de achterkant van de 'dame'die er met mijn jas vandoor ging.Ze zijn nu op zoek naar beelden met haar voorkant.Ik hou contact met het restaurant en zodra haar voorkant bekend is ga ik er mee naar de politie.

X

nieuwe jas gestolen uit garderobe

X

Afbeeldingen van marjolein