Terug

Forum logoInbraak en diefstal

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van inbraak of diefstal. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

Vals beschuldigd

Geplaatst: 25 oktober 2016 om 18:17, door: Witte07, bekeken: 1398 keer | Categorie: 

Ben nieuw hier. Mij vriendin wordt besxhuldigd van diefstal van een telefoon van iemand waar zij het huishouden deed in loondienst. Na 3 maanden kwamen ze er pas achter doordat er flinke rekeningen kwamen van 2000 euro ong. En er was voornamelijk mee gebeld naar bulgarije en engeland. En mij vriendin komt toevallig uit bg. Dus voor hun 1 en 1 is 2 . Nu is ze al 1 keer  verhoord en volgende week moet ze voor aanvullend verhoor weer langs komen bij de politie.  Deze mensen zijn verhuist naar engeland en hebben ook garage verkoop gedaan dus die tel kan ook ergens in hebben gezetten . En ze hebben ook div malen bezoek gehad van kijkers voor hun huis. Dus kan van alles gebeurt zijn met die tel.Mij vriendin is bezig  om nederlandse nationaliteit te halen dus zij zal dit echt niet op het spel zetten.  Zij heeft 2 jaar voor hun gewerkt .  De politie zegt dat T - mobile de gegevens van de gespreken niet meer heeft van waar er gebeld zou zijn. Het is in juni - juli gebeurd  volgens hun tijdens verhuizen en  inpakken van spullen.  Wat kunnen we doen ? Mij vriendin gaat er een beetje aan onderdoor 

Dit bericht vind ik ongepast

X

Vals beschuldigd