Terug

Forum logoInbraak en diefstal

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van inbraak of diefstal. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

**Interview met slachtoffer Overvecht**!!

Geplaatst: 13 maart 2017 om 10:14, door: Kayleigh, bekeken: 1246 keer | Categorie: 

Ik ben Kayleigh Leijgraaf en ik studeer Journalistiek op de Fontys in Tilburg. Voor mijn opdracht schrijf ik een stuk over onveiligheid in de Utrechtse wijk Overvecht. Hier wil ik graag een interview aan toevoegen, iemand met een persoonlijk verhaal die te maken heeft gehad met een nare gebeurtenis omtrent onveiligheid (mishandeling, seksuele intimidatie, diefstal, etc.) in de omgeving van Overvecht. Het is natuurlijk moeilijk om iemand te vinden die zoiets heeft meegemaakt en erover wil praten. Daarom leek Slachtofferhulp mij een mooi aanknooppunt. Mijn vraag is daarom of er iemand is die in de omgeving van Overvecht zoiets heeft meegemaakt die vrijwillig zijn of haar verhaal aan mij wil vertellen.

Als je hiervoor open staat, mail mij dan naar kayleighleijgraaf@outlook.com!

 

Dit bericht vind ik ongepast

X

**Interview met slachtoffer Overvecht**!!