Terug

Forum logoInbraak en diefstal

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van inbraak of diefstal. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

Slachtoffer van datingfraude.

Geplaatst: 30 maart 2017 om 19:53, door: Martin, bekeken: 1082 keer | Categorie: 

Ik ben regelmating te vinden op een dating site. En kom vaak gezellige vrouwen tegen om mee te praten. Normaal gesproken als ze gelijk over geld beginnen wimpel ik ze gelijk af.

Toch ben ik in het begin dit jaar jaar heel naief en dom geweest.

De vrouw die ik tegen kwam begon niet gelijk over geld, daar zat bijna een dag tussen.

Ze had problemen thuis, en ik bood hulp aan. Ze vroeg om 40euro voor benzine om naar haar vriendin te kunnen. Maar ze bleek in het rood te staan dus ze vroeg weer om 40 euro. Enzo ging het een paar weken door.

Ze gaf een paar keer aan dat ze met me af wou spreken, ze was erg bezig om vertrouwen te winnen. Ze gaf ook een paar keer aan dat ik me geld terug zou krijgen. Ik heb wel gekeken waar ze vandaag kwam en waar ze ging wonen, Ze heeft me zelfs foto s laten zien. 

De hele tijd dacht ik dat ik het geld terug zou krijgen. Tot ik al een hele tijd niks meer iets van haar hoorde.

Ik ben er veel geld door verloren.

Ik heb aangifte gedaan bij de politie morgen 5 weken gelden, tot nu toe heb ik nog niks gehoord.

Ik hoop door dat ik deze forum aan gemaakt heb in contact kom met mensen die het zelfde hebben mee gemaakt. Mijn verhaal heb ik in het kort verteld, het is eigelijk groter.

Dit bericht vind ik ongepast

X

Slachtoffer van datingfraude.