Terug

Forum logoSeksueel geweld en misbruik

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van seksueel geweld of misbruik. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

Verwijderd

Geplaatst: 4 december 2016 om 19:18, door: Lizzy, bekeken: 1770 keer | Categorie: 

 

 

Dit bericht vind ik ongepast

Reacties [2]
 • RE: Seksueel misbruikt door mijn huisarts.

  Geplaatst: 4 december 2016 om 21:11, door: marjolein

  Wat een verschrikking, afschuwelijk. Goed dat je hier hebt geschreven.

  Ik ben geen lotgenoot van dit onderwerp, schrijf je toch even omdat lotgenoten heel weinig op elkaar reageren op dit forum. Daarom zou ik een lotgenotengroep in jouw buurt opzoeken die bij elkaar komt of een ander forum over specifiek seksueel misbruik, mogelijk vind je daar lotgenoten. Daarnaast zou ik contact opnemen met Slachtofferhulp zelf (dus buiten dit forum) zodat je evt met hulp stappen kunt ondernemen tegen deze huisarts.

  Je bent zeker niet de enige. Laatst was nog in het nieuws iets dergelijks over een huisarts in R'dam. Mogelijk kan er ook iets gedaan worden tegen deze huisarts, dat zou iig wel moeten.

  Die man IS smerig, daarom VOEL jij je zo. Wees heel lief voor jezelf!      

  • RE: RE: Seksueel misbruikt door mijn huisarts.

   Geplaatst: 4 december 2016 om 23:23, door: marjolein

   Hey Lisa,

   Graag gedaan hoor. Oh, wat geweldig dat je die stappen al had genomen en dat-ie al niet meer werkzaam is! Mogelijk heeft-ie meer slachtoffers gemaakt.


   Een slachtoffer voelt zich meestal stom achteraf, maar dit soort mensen zijn zeer manipulatief en krijgen veel voor elkaar, ook bij niet speciaal kwetsbare mensen. Waarom ze het doen? Omdat ze daar plezier van hebben, het zijn slechte karakters die dergelijke dingen doen.

   Ik kan me wel redelijk voorstellen hoe je je voelde ... Er zal een onderzoek lopen neem ik aan, dan kun je ook je idee van mogelijke foto's noemen, dat kunnen ze onderzoeken.

   R'dam was in het tv-nieuws, een paar maanden geleden en ik weet tenminste van één ander persoon nog zoiets (of mss was het diezelfde in R'dam).

   Lotgenotengroepen op internet kun je wsl ook vinden.

   Nee, ik ben geen lotgenoot van je, wel van eenzelfde slecht karakter, maar om iets heel anders. (Als je toch privé zou willen praten = mailen voor mij, zou je even aan Slachtofferhulp moeten vragen hoe in contact te komen (ik zet hier niet m'n mailadres).)

   Hoe dan ook, geweldig dat die *** niet meer werkt (door jou)! 

    

X

Verwijderd

X

Afbeeldingen van marjolein