Terug

Forum logoSeksueel geweld en misbruik

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van seksueel geweld of misbruik. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

mijn verhaal, de leraar.

Geplaatst: 5 juli 2017 om 12:05, door: Jo, bekeken: 1134 keer | Categorie: 

Hallo mensen,

Net als velen hier moet ik mijn verhaal kwijt, omdat ik ook niet weet wat ik er moet mee gaan doen. Het is iets van al weer 7 jaar terug. 

Ik was 22jaar. Het begon toe het nieuwe schooljaar starte een nieuwe leraar. Iedereen mog hem wel, ik dus ook. Hij zei veel lieve dingen, daarna kwamen de knuffels en daarna een zoen. En twee maanden in het schooljaar had ik al seksuweele handelingen met mijn leraar. Nog een maand later en ik had seks met hem. ik vind het wel raar of zo wist ook dat het niet goed was, maar ik was zo blij dat ik eindelijk het gevoel had dat iemand mij zag staan. Ik lied het dus maar toe. We ging ook gewoon leuke dingen doen als door het bos wandelen, dat ik dan op de terugweg erges in de bosjes hem moest pijpen vond ik dan niet erg omdat ik zo blij was dat iemand er voor mij was. Ook was er vaak drank aanwezig in zijn lokaal stond ook altijd wel een fles wijn open. Maar er was ook een niet leuke kant hij zij dat elke andere leraar mij al van school had gestuurd en dat ik blij moest zijn dat ik seks wel goed kon anders had hij me ook weg gestuurd zei die. Ook zij die dat ik niks tegen andere hierover mog zeggen want als zijn vrouw het zou weten zou hij zijn koffers mogen pakken. Deze relatie met mijn leraar heeft ongeveer 2 en half jaar geduurd. tijdens ben ik toen ook zwanger geraakt van hem en heb een abortis laten doen waar hij ook mee is geweest. Toen ik afgstuurdeert was kwam die nog wel is dronken langs mijn huis om seks met mij te hebben en dan was die weer weg(voelde me toen echt vies erna). En toen was het opeens stil geen berichtjes meer van hem niks. Dus ik hem opzoeken op school zie ik een meisje waar hij het zelfde als dat hij naar mij kijkt maar kijkt. Ben bang dat dat zijn volgende slachtofer is. Doordat ik dit heb gezien ben ik gaan twijfelen of ik toch niet maar buiten moet komen met mijn verhaal omdat ik niet de enigste ben waarschijnlijk. Het doet me heel veel pijn om te zien dat ik daar ben in getrapt. Heb het sins kort aan mijn vriend en beste vriendin verteld(voor de rest weet niemand het). 

Wat moet ik doen? Ik voel mezelf schuldig, heb ook nooit echt nee gezegt. En ik was al 18+ dus dan is het toch mijn eigen stome fout? En op een of andere manier was ik ook blij met zijn aandacht. 

Heb op het momend veel woedenaanvalen en paniek huilen en zo, gek want al die jaren heeft het me niks gedaan maar nu lijkt het allemaal eruit te komen. 

Ik hoop dat iemand me kan helpen hoe ik hier verder me om kan gaan, wil namelijk graag kinderen in mijn leven maar merk dat ik eerst dit verwerkt moet hebben voor ik daar aan kan beginnen.

Iemand niet zoiets mee gemaakt? hoe ga je daar mee om? hoe verwerk je zoiets? Ga je zoiets dan toch okal is het 7 jaar terug melden?

Groetjes,

Jo

Dit bericht vind ik ongepast

Reacties [3]
 • RE: mijn verhaal, de leraar.

  Geplaatst: 26 februari 2018 om 23:17, door: Jo

  Heb het meisje gesproken waarvan ik dacht dat zij nu zijn slachtofer is en ja ik had gelijk. Zij zit alleen op een roze wolk en denkt dat het echte liefde is, ik weet ondertussen wel beter. Hoe kan ik haar uit deze droom helpen? Zij is nog zo jong hij heeft haar zelfs ontmaagt. Ik vind het zo naar. Weet welke klap zij traks gaat krijgen als hij de volgende jonge meid heeft gevonden. 

  Ze was wel boos op hem, ze vond het namelijk een vies idee dat hij met zijn piemel ook in mijn gezeten heeft. Ze is dus nogal naief aan gezien hij ook gewoon een vrouw en kinderen heeft.

  We zijn samen in gesprek gegaan, Hij ontkent niks en zegt dat het echt liefde was. Hij zij doordat hij nu zag wat het met ons deed dat hij het nooit meer zou doen. helaas weer een leugen en ik trapte er weer in. paar weken later vertelde het meisje dat ze gewoon weer sex hadden en dat hij haar beloof had om bij zijn vrouw weg te gaan(geloof daar echt niks van).

  Wat kan ik doen?

  Ik wil graag een brief naar zijn vrouw schrijven om alles te vertellen maar ande andere kant zou ik niet willen dat mijn ouders er ooit achter komen wat er gebeurt is. Kunnen mijn ouders echt niet aan.

 • RE: mijn verhaal, de leraar.

  Geplaatst: 6 september 2017 om 0:00, door: Aagje

  Hoi, afschuwelijk wat jou is overkomen. Die leraar heeft flink misbruik gemaakt van zijn macht. Het feit dat je nu pas zover bent om hier mee aan de slag te gaan, toont aan hoe diep het zit bij je, maar ook hoe "veilig" jij je nu voelt bij je huidige partner zodat dit omhoog kan komen. 

  Ga professionele hulp zoeken, goede hulp die niet aan symptoombestrijding doet, maar de diepte met jou ingaat. Durf je weggestopte gevoelens en de bijbehorende emoties ten volle te ervaren. Stukje bij beetje. En als je dit kan, en je er echt aan over hebt gegeven, verwerk je pas je trauma. En kan je helen. En kan je jouw toekomstige eigen kind zelf goed opvoeden ipv dat het kind slachtoffer wordt van jouw onverwerkte trauma's. In je onderbewuste ligt alles opgeslagen. Via mediteren kan je daar beter bij komen en mee om leren gaan. Sterkte en succes!

 • RE: mijn verhaal, de leraar.

  Geplaatst: 11 augustus 2017 om 15:29, door: Slachtofferhulp Nederland

  Beste Jo,


  Afschuwelijk dat jouw leraar zo misbruik heeft gemaakt van de situatie. Heel knap dat je het uiteindelijk toch aan jouw vriend en vriendin hebt verteld, en dat je het ook hier deelt!
  De situatie heeft lang geduurd en je zit met veel vragen. Logisch dat je op zoek bent naar mensen die je advies kunnen geven.


  Als je dat prettig zou vinden, kan een medewerker van Slachtofferhulp hierover ook met jou in gesprek. Dit is gratis en bij jou in de buurt. We kunnen je tips geven voor de verwerking maar ook met jou de mogelijkheid bekijken om dit alsnog te melden. Kijk even op onze website voor de verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen. Hopelijk komen er nog meer tips van anderen die zoiets hebben meegemaakt.

  In ieder geval veel sterkte!

  ^Tara van Slachtofferhulp Nederland

   

   

   

X

mijn verhaal, de leraar.

X

Afbeeldingen van Jo

X

Afbeeldingen van Aagje

X

Afbeeldingen van Slachtofferhulp Nederland