Terug

Forum logoSeksueel geweld en misbruik

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van seksueel geweld of misbruik. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

op 14 jarige leeftijd verkracht

Geplaatst: 28 december 2017 om 17:48, door: fleur, bekeken: 167 keer | Categorie: 


ik ben 5 jaar geleden toen ik 14 (nu dus 19) was door een jongen ontmaagd. Ik wilde het niet, maar was zo onzeker dat ik geen nee kon zeggen. Hierdoor heb ik iets gedaan wat ik echt niet wilde en al helemaal niet met die jongen. Toen ik zei dat ik wilde stoppen (3 keer herhaald) omdat het pijn deed en niet goed voelde, ging hij door. Het voelde daarom ook als een verkrachting. Dit kan ik moeilijk verwerken. Ik wil dat het niet gebeurt is en daarom doe ik ook alsof het niet gebeurt is. Ik heb nog nooit een vriendje gehad. Ik wil heel graag iemand maar als het er op aankomt zet ik ze van me af. 

Net droomde ik dat iemand mij wilde verkrachten. Ik liep een kamer binnen waar 3 jongens waren. 1 jongen had iemand al verkracht en daar hadden we het over. Ik vond dat niet kunnen en werd dus boos op die jongen. De jongen die er niks mee te maken had, ging de kamer uit en zei : ‘ niet haar ook nog gaan verkrachten he’. Dus ik wist wat er ging komen, dus ik probeerde mijn droom zo snel mogelijk te stoppen, en dat met resultaat. MIjn droom was gestopt, maar ik weet mijn droom nog wel…

Zal dit dan een verwerking zijn?

 

Dit bericht vind ik ongepast

X

op 14 jarige leeftijd verkracht