Terug

Forum logoVerkeersongeluk

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van een verkeersongeluk. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

val van trap; ernstig hersenletsel

Geplaatst: 16 juli 2017 om 14:13, door: jo, bekeken: 609 keer | Categorie: 

Mijn vader is juli 2016 van een trap gevallen en heeft daarbij zeer ernstig hersenletsel opgelopen. Na 6 weken intensive care in innsbruck en in Nl is hij in een verpleeghuis belandt met een revalidatietraject. Tegen alle verwachting in krabbelde hij langzaam op.hij kon staan, schrijven en  af en toe wat zeggen..we gingen vooruit. Maar het verpleeghuis; waarom heet dit VERPLEEGHUIS? En geen 'laat de patient aan zijn lot over' huis...was qua verzorging, verpleging echt de hel! Er isin november wat gebeurd waardoor mijn vader sonde voeding in zijn longen heeft gekregen en daardoor longontsteking kreeg en naar het ziekenhuis moest. Mijn vader kon nog niet op de knop voor hulp drukken, zover was hij nog niet.. hij was nog maar 1 maand aan het revalideren nl. En hij kon ook nog niet om hulp roepen.. zijn kamerdeur werd dichtgetrokken hij lag in bed tussen hekken zodat hij er niet uit kon etc en... ZE laten jeliggen aan je lot over...te druk geen tijd en ook nog eens verplegers die geen verpleging mogen zijn maar beter als uitsmijter kunnen gaan werken..te erg. Hij kwam in t ziekenhuis en daar werd gezegd dathij niet terug mocht op de intensive care maar dat hij antibiotica kreeg...maar dat hielp niet en zo ineens zeggen ze het is onomkeerbaar hij komt hier aan te overlijden...en daar ga je.... misschienben ik hier niet op de goede plek maar ik zoek lotgenoten of sites waar ik heen kan met mijn verhaal .. hoop op reacties

 

ze de deur van je kamer

Dit bericht vind ik ongepast

X

val van trap; ernstig hersenletsel