Terug

Forum logoVerkeersongeluk

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van een verkeersongeluk. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

Getuigen bij een ernstig ongeluk

Geplaatst: 24 september 2017 om 14:46, door: May, bekeken: 617 keer | Categorie: 

Ik ben een paar dagen geleden getuigen geweest van een ernstig ongeluk. Het slachtoffer ken ik niet en is tot op de dag van vandaag buiten bewust zijn en hoorde van de politie dat het niet goed gaat met haar.

Ik was alleen getuigen maar slaap al dagen slecht en ben de gehele dag door emotioneel en heb een raar gevoel in me buik. Is dit normaal?

Dit bericht vind ik ongepast

Reacties [1]
 • RE: Getuigen bij een ernstig ongeluk

  Geplaatst: 12 oktober 2017 om 12:59, door: Slachtofferhulp Nederland

  Beste May,

  Jammer dat er nog geen andere getuigen gereageerd hebben! Je moet vast enorm zijn geschrokken. Het is dan ook heel normaal dat je last hebt van slaapproblemen, meer emoties en een raar gevoel in je buik. Dit zijn stressklachten en dit betekent eigenlijk dat jouw lichaam deze heftige gebeurtenis aan het verwerken is. Je kunt hier meer informatie over vinden op onze website: https://www.slachtofferhulp.nl/Algemeen/De-draad-weer-oppakken/Stressreacties/. Meestal duurt het ongeveer 6 tot 8 weken voordat deze klachten grotendeels weer verdwijnen. Het is dus zeker heel normaal, maar wel erg vervelend kan ik me voorstellen.

  Gaat het inmiddels beter met je? Heb je nog last van dit soort klachten?

  ^Tara van Slachtofferhulp Nederland

   

X

Getuigen bij een ernstig ongeluk

X

Afbeeldingen van Slachtofferhulp Nederland