Terug

Forum logoVerkeersongeluk

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van een verkeersongeluk. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

Wie heeft dit ook meegemaakt?

Geplaatst: 22 oktober 2012 om 9:58, door: Anonieme gebruiker, bekeken: 5462 keer | Categorie: 

Wie is er al eens betrokken geweest bij een ongeluk? Mijn hemel, wat er dan niet allemaal op je afkomt zeg! Sta je met je fiets te wachten voor een stoplicht, stopt er een auto naast je die met ronkende motor (zo’n patser weet je wel) niet kan wachten tot het stoplicht op groen springt. Ik moest rechtdoor terwijl de auto rechtsaf wil. Ik stap op de fiets en begin te fietsen en wordt door die patser van mijn fiets gereden. Meneer had haast!! Ik kan er nog kwaad over worden als ik er aan denk. Ik hield daar een hersenschudding, gebroken onderbeen en veel kneuzingen aan over. Van mijn fiets was niets meer over natuurlijk. Achteraf heb ik gehoord dat meneer zich drukker maakte over de lak van zijn bolide dan over mij. Ik ben door een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis, mijn eigen risico moest ik in een keer betalen en dan heb ik het nog niet eens over de reiskosten van en naar het ziekenhuis, fysio en mijn werk. Zijn verzekering probeert mij snel te laten tekenen en een rechtsbijstandverzekering heb ik niet. Dan heb ik het nog niet eens over mijn fiets die toch ook vergoed zal moeten worden!! Dus vandaar mijn vraag: Wie is er al eens betrokken geweest bij een verkeersongeval?????

Dit bericht vind ik ongepast

Reacties [4]
 • RE: Wie heeft dit ook meegemaakt?

  Geplaatst: 21 mei 2014 om 17:59, door: Manon

  Ik ben ook betrokken geweest bij een verkeersongeval, en er komt inderdaad veel op je af... mijn ongeluk is nu bijna 4 jaar geleden (ben nu 16). ik zat net in de brugklas, toen ik over een rotonde fietste en door een auto van mijn fiets werd gereden. De auto stond te wachten om de rotonde op te gaan en ik had voorrang. ik had niks kunnen doen om het te voorkomen. de auto trok op net toen ik er voor langs fietste. Ik ben door de lucht gevlogen en op een stoeprand geknald met mijn schouder. gevolg: fiets helemaal kapot, schouder uit de kom, bovenarm gebroken en veel schrammen en kneuzingen over mijn hele lichaam. Ik heb pas te horen gekregen dat de (soms hele hevige) pijn in mijn schouder die ik nog steeds heb, niet meer over zal gaan omdat er spieren en pezen beschadigd zijn. ik heb al vele onderzoeken gehad , zelfs injecties gehad, MRI scans, ontelbaar veel röntgenfoto's, veel gesprekken met orthopeden en ik heb 2,5 jaar lang 2 keer in de week fysio gehad, zonder resultaat. ik zal waarschijnlijk veel beroepen niet meer kunnen uitoefenen en ook met sporten heb ik veel last. Ik heb ook veel emotionele schade opgelopen. ik heb 2 jaar lang niet over de rotonde durven fietsen en ik ben nog steeds elke dag bang op de fiets, en ook vooral heel boos op de vrouw die me dit heeft aangedaan. Haar zoon zat ernaast, die stomtoevallig op de zelfde hockeyclub zit als ik. die confrontatie kan ik vaak niet aan en ben ik de hele dag van slag. Ik heb gelukkig wel vergoedingen gehad van de verzekering waardoor ik een nieuwe fiets kon kopen en een nieuwe jas en schoenen die er ook niet zo goed meer uitzagen na het ongeluk. wat ik ook erg vind is dat je angst en pijn vrijwel nooit begrepen wordt. ik kan minder dan de rest van mijn klasgenoten kan met bijvoorbeeld gym, maar dat vind ik lastig om toe te geven omdat er altijd mensen zijn die je dan een aansteller noemen.

 • RE: Wie heeft dit ook meegemaakt?

  Geplaatst: 2 mei 2013 om 12:58, door: Dirscha

  Gisteren kregen wij de sleutel van onze nieuwe flat. We hadden verf gehaald en daarna naar de voedselbank. Op weg naar huis worden we keihard van achter aangereden door een bestelbus. Onze auto is waarschijnlijk total loss en nu zitten we zonder vervoer, we wilden onze flat gaan verven en nu zonder vervoer. Vraag aan de verzekering of we een huurauto vergoed krijgen, antwoord: misschien krijgt u later......75% vergoed! Hoe moet ik een huurauto betalen als ik geen geld heb. Word hier heel moedeloos van.

 • Re: Wie heeft dit ook meegemaakt?

  Geplaatst: 11 maart 2013 om 10:59, door: moderator

  Bij het verhalen van uw letselschade is het raadzaam dat u zich laat bijstaan door een rechtshulpverlener. Meer informatie is te vinden op: www.slachtofferhulp.nl-verkeersongeluk-rechtshulp Wij wensen u veel sterkte. Forumbeheerder MK

  • RE: Re: Wie heeft dit ook meegemaakt?

   Geplaatst: 11 februari 2015 om 10:47, door: studentje1951

   Denk dat je beter een letselschade expert kunt inschakelen die doen alles voor je je hoeft zelf niks te doen.

   Heb dit zelf ook vorig jaar gedaan.

X

Wie heeft dit ook meegemaakt?

X

Afbeeldingen van Manon

X

Afbeeldingen van Dirscha

X

Afbeeldingen van moderator