Terug

Forum logoHuiselijk geweld

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van huiselijk geweld. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

Mishandeld door mijn vader

Geplaatst: 7 juni 2016 om 21:13, door: sophie, bekeken: 1776 keer | Categorie: 

Ik ben vanaf kleuter tot ouder dan 20 mishandeld door mijn vader en vroeger ook door mijn broer. Ik ben nu een paar jaar verder en heb daar nog heel erg veel last van. Ik heb zelf een aantal psychiatrische problemen waarvan sommige aangeboren en ik krijg daar hulp voor. Maar het lukt me niet de mishandelingen te verwerken. Wie herkent dit en wil hierover PB'en of mailen?

Dit bericht vind ik ongepast

Reacties [2]
  • RE: Mishandeld door mijn vader

    Geplaatst: 23 juni 2016 om 14:04, door: yootje98

    ik ben vroeger ook mishandeld door mijn vader vanaf mijn eerste tot nu. eerst lichamelijk, nu geestelijk. ben door jeugdzorg weg gehaald op mijn eerste en sindsdien mishandeld hij mij geestelijk

  • RE: Mishandeld door mijn vader

    Geplaatst: 7 juni 2016 om 21:15, door: sophie

    Ik werd ook door mijn moeder mishandeld, maar omdat de mishandelingen door mijn vader en broer erger waren vallen de mishandelingen door mijn moeder relatief mee en benoem ik die vaak niet eens.

X

Mishandeld door mijn vader

X

Afbeeldingen van yootje98

X

Afbeeldingen van sophie