Terug

Forum logoStalking

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van stalking. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

Mijn ex stalkt me...

Geplaatst: 11 december 2013 om 7:47, door: Taylor83, bekeken: 6124 keer | Categorie: 

Mijn ex waar ik een dochter mee heb blijft me stalken. Bellen, berichtjes, familie lastig vallen. Er is al jaren geen contact met onze dochter maar dit heeft niets te maken met het stalkende gedrag. Het gaat hem om mij het leven zuur maken, controleren wie er bij mij thuis komt, wat ik doe, met wie ik praat etc. Wat kan ik doen. Ik durf hier niet te veel details neer te zetten want dan wordt het herkenbaar. Negeren helpt niet, het lijkt alleen maar erger te worden. Meldingen zijn gedaan bij de politie keer op keer. Wat is het moment om aangifte te doen? Waar kan ik iets mee? Langzaam begint de sterkte persoon die ik altijd ben geweest voor onze dochter af te brokkelen tot een persoon vol met angst. Hij heeft nu ook een handlanger. Hij heeft al meerdere malen gedreigd. Dit heb ik zelfs als geluidsopname. Wat kan ik doen? Wie heeft tips of kan me helpen?.

Dit bericht vind ik ongepast

Reacties [4]
 • RE: Mijn ex stalkt me...

  Geplaatst: 8 maart 2017 om 20:03, door: Daisy

  Hier een soort gelijke situatie..Al bijna 3 jaar lang.  Aangifte doen! Alle bewijs materiaal verzamelen en overhandigen bij de politie. Politie heeft er niet altijd zin in, maar er op blijven aandringen dat jij aangifte wil doen.

  En natuurlijk een advocaat in de arm nemen. 

  Bij mij heeft het na 4 rechtszaken eindelijk geresulteerd in een contactverbod, gebiedsverbod en een maatregel 38v. 

   

  Ben heel benieuwd hoe het nu met je gaat?

   

  Groetjes Daisy

 • RE: Mijn ex stalkt me...

  Geplaatst: 23 januari 2017 om 15:37, door: Missie

  Aangifte is puur dossieropbouw. Na 4 jaar heb ik wel ontdekt dat als het echt om jou te doen is. Het niet gaat stoppen.. Heel veel s6!

 • RE: Mijn ex stalkt me...

  Geplaatst: 1 juni 2014 om 20:22, door: marjolein

  Natuurlijk kun je aangifte doen; stalking en bedreiging. De politie zal wel zeggen dat 't geen zin heeft omdat ze er toch niks mee doen maar ze moeten het wel opnemen als jij dat wil. Je hebt bewijs van bedreigingen met die geluidsopname en berichtjes en familie die het kan bevestigen, dat moet je ook allemaal laten horen en zien. Als je geluk hebt doet de politie wel ièts, anders ligt het iig wel vast wat er gaande is zodat nieuwe meldingen op waarde geschat kunnen worden. Blijft het probleem dat velen niet (goed) geholpen worden ...

  • RE: RE: Mijn ex stalkt me...

   Geplaatst: 3 september 2014 om 22:00, door: marjolein

   Als je die bewijzen hebt, kun je wel een advocaat in de arm nemen.

X

Mijn ex stalkt me...

X

Afbeeldingen van Daisy

X

Afbeeldingen van Missie

X

Afbeeldingen van marjolein