Terug

Forum logoStalking

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van stalking. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

Wanhopig

Geplaatst: 2 juli 2017 om 14:26, door: Lotte, bekeken: 995 keer | Categorie: 

Hoi allemaal,

Fijn dat er een forum is zoals dit. Als je gestalkt wordt neemt niemand je echt serieus of je krijgt te horen dat je maar naar de politie moet gaan.

Ongeveer twee jaar geleden begon het stalken bij mij. Ik werk in de hulpverlening en een cliënt was verliefd op mij. Ik heb dit gemeld bij mijn werkgever maar die deed er niet veel mee, geloofde de cliënt in de eerste instantie zelfs toen hij rond verspreide dat we een relatie zouden hebben. Al vlug ontving ik anonieme kaartjes in mijn brievenbus, emails en berichten op fb. Van fb ben ik afgegaan, email en telefoonnummer vheb ik veranderd. In die tijd was ik ook net in verwachting, dit gaf me een extra onveilig gevoel. Natuurlijk ook melding gedaan bij politie maar die konden niet veel doen.

Na de geboorte van mijn dochter ben ik naar de andere kant van het land verhuisd voor een andere baan. Ik hoopte zo ook van het stalken af te zijn en voelde me weer veilig. Ongeveer 1,5  jaar niets gehoord, tot gister. Hij heeft mijn email en woonplaats weten te achterhalen en heeft me gemailt. Hij maakt me uit voor hoer en noemt de woonplaats waar ik woon en zegt dat ik me toch niet kan verbergen, hij vindt me altijd. En volgens hem komen we elkaar vroeg of laat weer tegen. Wat me vooral bang maakt is dat het een man is met een flinke persoonlijkheidsstoornis, cocaïne verslaving en een tbs- verleden ivm moord. Maar vooral omwille van mijn dochter ben ik bang, hij heeft rond verteld dat zij zijn dochter zou zijn en ik weet niet in hoeverre hij zelf dit idee serieus neemt.

Wat kan ik nu het beste doen? Ik dacht er zelf aan mijn dochtertje een tijdje onder te brengen bij mijn moeder, dan is zij iig veilig. Vervolgens wil ik dan op zoek gaan naar een woning waar ik me veiliger voel. Familie heb ik verder niet dus daar kan ik niet naar toe.

Als ik aangifte doe ben ik bang dat dat hem alleen maar bozer maakt, en zoals we allemaal hier denk ik wel weten, onderneemt de politie niet veel actie. Iemand nog ideeën of tips?

 

Dit bericht vind ik ongepast

X

Wanhopig