Terug

Forum logoStalking

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van stalking. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

Leven na een stalker

Geplaatst: 15 december 2017 om 23:59, door: kyrakyra, bekeken: 197 keer | Categorie: 

Goedenavond,

Op dit moment is het vijf jaar geleden dat ik iets van mijn stalker heb gehoord, deze stalking duurde drie jaar en kwam vanuit een kennis die leed aan flinke psychiatrische klachten en veelvoudig drugs gebruikte. Hij is voor deze stalking ook voorgekomen en heeft een straf gehad, sinds dat moment heb ik niets meer gehoord.

Hoewel dat eigenlijk heel fijn is, lijkt het soms nog steeds alsof hij controle over me heeft. Ik voel me af en toe nog zo paranoïde en opgefokt/extreem alert. Ik ben hier ook mee naar een psycholoog geweest en ben een jaar lang intensief behandeld voor een PTSS. Nu snap ik dat een logische reactie is om te zeggen dat ik schijnbaar nog niet uitbehandeld ben, maar ik zou graag eens met iemand erover willen praten die hetzelfde ervaart? Er is namelijk zo weinig te vinden online of in boeken over hoe iemand na een stalking weer verder moet of kan. Ik wil alles behalve me zo voelen en het het liefste zo ver mogelijk achter me laten, maar toch ben ik bij elk anoniem telefoontje of man die ik 's avonds op straat tegen kom nog steeds zo bang dat hij het is of achter me loopt of fietst of kijkt. 

 

Alvast bedankt voor een reactie.

Dit bericht vind ik ongepast

X

Leven na een stalker