Terug

Forum logoStalking

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van stalking. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

stalking

Geplaatst: 17 november 2012 om 16:03, door: Anonieme gebruiker, bekeken: 5868 keer | Categorie: 

ik ben nieuw op het forum. ik zie dat er nog geen onderwerpen zijn over stalking. ik zit nu in een verhuizing vanwege stalking van een buurman. hij woont in dezelfde portiek en ik voel me hier onveilig. hij zou doorgaan tot ik òf dood was, òf verhuisd. dus ik kies het laatste, want thuis is niet meer mn veilige plekje. ik kom al een poos hier niet meer tot rust. nu heb ik een andere woning en ben druk met de verhuizing. het breekt me echter allemaal op. ik kan er niet ook nog de drukte van een verhuizing bijhebben en loop helemaal over. de politie kan niks doen omdat het dossier te dun is, ze lopen schijnbaar voor minder weer vrij rond. helaas heb ik de eerste jaren geprobeerd alles zelf op te lossen, zonder politie. als er iets is mag ik wel 112 bellen, maar het voelde niet meer veilig. ik geef een geweldige 4kamerflat op voor een huisje, terwijl ik de verhuizing niet eens aankan. wie heeft hier ervaring mee, heeft tips, weet hoe ik het kan handelen? iets?

Dit bericht vind ik ongepast

Reacties [6]
 • RE: stalking

  Geplaatst: 21 juni 2013 om 17:07, door: ottomuts1

  ons gezin gaat al 12 jaar gebukt onder de gevolgen van stalking. een vroegere schoolgenoot van mijn vrouw kan het niet verkroppen dat ik met haar getrouwd ben en niet hij de gelukkige is.Door toeval kwamen we beiden in het bestuur van een verpleeghuis terecht, uiteindelijk moesten we deze man ontslaan omdat hij niet in staat was met mij als voorzitter samen te werken. vanaf toen begon de ellende, we werden bedreigd, in de gaten gehouden en gevolgd. hij is zelfs op ons in gereden met zijn auto. Onze post verdween uit de brievenbus, er werden ongevraagd pakjes bezorgd en ga zo maar door. Ik verloor mijn baan als beginnend verpleeghuisarts, mijnheer had rondgebazuind dat k eerder ontslagen was door medische missers die ik gemaakt had. Echt volgens het principe van waar rook is zal ook wel vuur zijn gingen collega's en bestuurders hier in mee. eigenlijk hadden ze gewoon geen zin in gedoe en was de meest makkelijke oplossing mij te dumpen. Ik heb vele malen aangifte gedaan zelfs bijna slaande ruzie met de kantonrechter, maar geen mens neemt je serieus, dat kan toch niet kreeg ik steeds te horen. Nu jaren later begint men toe te geven dat er fouten gemaakt zijn dat er eerder ingegrepen had moeten worden. Maar ja wat heb ik daar aan ik ben inmiddels boven de 55 hoogopgeleid en dus kansloos op de arbeidsmarkt. Heb uit verantwoordelijkheid naar mijn gezin de meest uiteenlopende baantjes aangenomen, het laatst als brandweerman, je blijft een vreemde eend in de bijt en wordt uiteindelijk vriendelijk bedankt. m'n laatste baan leverde 6 euro per uur netto op. nu zit ik thuis in de ziektewet met 70% van die zes euro. Ik voel met jullie mee en doe m'n uiterste best met name in den haag een stuk bewust wording bij politici te realiseren. dit soort praktijken moeten hard aangepakt worden.

 • RE: stalking

  Geplaatst: 20 maart 2013 om 22:07, door: Anonieme gebruiker

  hier ook iemand met een moeder van over de 60 die van geen ophouden weet & gewelddadig is tot wurgen aan toe niemand die ingrijpt , ik word niet serieus genomen , hulpverlening wil alleen maar dat je aan de medicatie gaat en heeft geen aandacht voor stressreactie maar strooit met diagnoses, kies er ook voor om te verkassen met mijn twee honden en bedrijf ( levende have ) , een onderneming waar ik heel erg tegenop zie maar wat moet , om te kunnen leven, werken en lief te hebben... ik ben allang klaar met geloven dat er iemand is die je helpt of ondersteunt , heel erg jammer , ik geloofde er nog in sterkte voor iedereen die hetzelfde doormaakt , of zich net zo voelt

 • RE: stalking

  Geplaatst: 18 maart 2013 om 16:06, door: Anonieme gebruiker

  Ik weet er ook alles van. Ik ben het nu meer dan zat. Bij mij zit het dichterbij...mijn eigen moeder is er één van die de 60 al gepasseerd is..Echt heel heftig.. tis genoeg geweest. Ik dacht ook eerst gek te worden..maar ik vecht door..En dit is al ff denken..25 jaar zo. Zij weet van geen ophouden..@mp..ik begrijp het helemaal...want mijn moeder is niet de enige die mij stalkt. Morgen bel ik sws naar bureau slachtofferhulp..anders trek ik t niet meer. Waar halen ze het lef vandaan om te stalken!! Ik ben er klaar mee.

 • RE: stalking

  Geplaatst: 16 maart 2013 om 19:23, door: Anonieme gebruiker

  Ik begrijp jullie verhalen helemaal. Ook ik word gestalkt alleen dan door mijn ex. Aangifte is al gedaan na lichte mishandeling, maar hij blijft doorgaan. 300 telefoontjes en 150 berichtjes op 1 avond is niets. Ben de wanhoop nabij!

 • RE: stalking

  Geplaatst: 4 december 2012 om 18:53, door: Anonieme gebruiker

  Beste Jet, Wat ik ook nog even zeggen wil, is dat je bij Bureau Slachtofferhulp.nl ook je verhaal kwijt kunt, en zij kunnen je vertellen wat je kunt doen. Je kunt ze ook bellen 0900 0101. Doe dit, het kan helpen. Robin1.

 • RE: stalking

  Geplaatst: 4 december 2012 om 18:47, door: Anonieme gebruiker

  Beste Jet, Ook ik ben slachtoffer van een stalker. Ook ik heb aangifte gedaan, en in mijn geval moet de stalker voor de rechter verschijnen. Maar daarmee is het nog niet afgelopen! Omdat hij geen grip op mij kreeg, heeft ie ook anderen belaagd om zo tot mij door te dringen. Hij heeft letterlijk gezegd, dat ie mij kapot maakt! Dat is hem bijna gelukt! Ik heb er psychische klachten aan over gehouden, en loop nu dus bij een psycholoog. En niet alleen ik, maar ook onze zoon van bijna 17! Het houdt niet op, en ik ben de wanhoop nabij, omdat ik niks mag doen, terwijl hij maar doorgaat! Boosheid, frustratie, wanhoop, onmacht. Noem het maar op. De bureaucratie van Nederland zorgt ervoor dat dit allemaal kan! Ik hoop dat je zelf ook hulp zoekt, want HIJ is het niet waard, dat je er aan onderdoor gaat!! Kom voor jezelf op, probeer de draad weer op te pakken, hoe moeilijk dat ook is. Maar het gaat met ups en downs, zoals alles in het leven. Groet robin1.

X

stalking

X

Afbeeldingen van ottomuts1

X

Afbeeldingen van Anonieme gebruiker

X

Afbeeldingen van Anonieme gebruiker

X

Afbeeldingen van Anonieme gebruiker

X

Afbeeldingen van Anonieme gebruiker

X

Afbeeldingen van Anonieme gebruiker