Terug

Forum logoErvaringsverhalen

Welkom op het deel van het forum waar wij ervaringsverhalen delen van mensen die gebruik hebben gemaakt van de hulp van Slachtofferhulp. Met hun toestemming hebben wij hun verhaal opgeschreven, om andere slachtoffers te helpen de stap naar hulp te zetten en te laten weten wat wij voor hen kunnen betekenen.

Mishandeling op straat (verhaal Sasja)

Geplaatst: 30 oktober 2017 om 11:07, door: Slachtofferhulp Nederland, bekeken: 329 keer | Categorie: 

Zaterdagavond was Sasja (15 jaar) samen met zijn vrienden wat gaan drinken in het dorp: ''Tijdens het uitgaan werd ik door een onbekende jongen uitgescholden. Kort daarop begon hij me te slaan en kreeg ik een stomp in mijn buik en op mijn rug.''

De volgende dag heb ik op aanraden van mijn vader aangifte gedaan bij de politie. Ik was erg boos en kon niet begrijpen waarom die onbekende jongen mij zomaar begon te slaan. Via de politie heb ik toen een afspraak gemaakt met Slachtofferhulp.

Ik vond het fijn om met iemand te kunnen praten over wat er was gebeurd. Ik voelde me heel angstig en keek constant om me heen als ik ’s avonds over straat liep. Bij Slachtofferhulp vertelden ze mij dat dit heel normale reacties zijn die na een tijdje minder zouden gaan worden. Ik kreeg ook informatie over wat er verder zou gaan gebeuren met de aangifte. Hier was ik erg blij mee want nu wist ik dat er tenminste ook echt iets gedaan werd.

Toen de zitting werd gehouden, is er iemand van Slachtofferhulp met mij meegegaan naar de rechtbank. Ik was blij dat zij met mij mee konden gaan, want ik vond het allemaal best wel spannend. Slachtofferhulp heeft goed geholpen en ik heb ook veel steun gehad aan mijn vrienden.

Dit bericht vind ik ongepast

X

Mishandeling op straat (verhaal Sasja)