Nieuwsbrief InZicht

InZicht is de digitale nieuwsbrief van Slachtofferhulp Nederland. Via Inzicht houden wij netwerkpartners en andere geïnteresseerden op de hoogte van ontwikkelingen rondom de zorg voor slachtoffers. Hieronder vindt u de laatste 3 nieuwsbrieven.

Laatste nieuwsbrief, september 2017: Slachtofferhulp Nederland werkt mee aan tv-serie Spreekrecht

In de tv-serie Spreekrecht volgt Angela Groothuizen slachtoffers en nabestaanden die gebruik maken van hun spreekrecht. 'Voor mij zijn jullie geen verdachten, maar daders, ontzettend laffe daders', aldus Rik in de eerste aflevering van Spreekrecht. De tv-serie Spreekrecht wordt vanaf dinsdag 5 september wekelijks uitgezonden door RTL4 om 21.30 uur.

Lees de nieuwsbrief InZicht van september 2017: Slachtofferhulp Nederland werkt mee aan tv-serie Spreekrecht

InZicht april 2017: jaarverslag 2016, de formule van Slachtofferhulp Nederland

Goede slachtofferhulp is méér dan de som der delen. Een luisterend oor alleen is niet genoeg, wil een slachtoffer de draad van het leven weer kunnen oppakken. Een uitgebalanceerd samenspel tussen hart, hoofd en handen – dát is de kracht van onze dienstverlening. Zonder samenwerking zouden we dit niet kunnen waarmaken. Ketenpartners, gemeenten en wetenschappers vormen cruciale elementen in onze formule. Gezamenlijk werkten we ook in 2016 aan de beste uitkomst: maatwerk voor alle slachtoffers.

Lees de nieuwsbrief InZicht van april 2017: jaarverslag 2016, de formule van Slachtofferhulp Nederland

InZicht maart 2017: Beoordelen en beschermen

Vrijdag 24 februari vond het symposium 'Beoordelen en Beschermen - Dilemma's rond hulp aan kwetsbare slachtoffers' plaats in Ede. Slachtofferhulp Nederland organiseerde dit sympsosium samen met de Politie in het kader van de Europese Dag van het Slachtoffer op 22 februari.  

Lees de nieuwsbrief InZicht van maart 2017: Beoordelen en beschermen

Aanmelden nieuwsbrief

Meldt u aan en ontvang InZicht 6 a 8 keer per jaar in uw mail. Uw e-mail adres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief InZicht. U kunt zich aanmelden door uw naam en mailadres in te vullen in de paarse rechterkolom op deze pagina.

Vols ons ook op Twitter