Stage lopen

Studeer je aan een hbo- of wo-opleiding en wil je ervaring opdoen in een relevant werkgebied bij een organisatie die goed aansluit bij jouw opleiding? Lees dan verder en meld je aan als stagiair!

Werkzaamheden

Tijdens jouw stage kun je opvang en begeleiding bieden aan cliënten van Slachtofferhulp Nederland in samenwerking met onze vrijwilligers. Daarnaast kun je er ook voor kiezen onze cliënten specifiek te ondersteunen op juridisch of psychosociaal gebied (hbo-MWD, hbo-SJD, hbo-Rechten of hbo-Psychologie). Begeleiding en ondersteuning bieden aan onze vrijwilligers (hbo-CMV) behoort ook tot de mogelijkheden.

Functie-eisen

Je kunt goed contact leggen met mensen en naar mensen luisteren. Daarnaast ben je flexibel, evenwichtig en kun je ook kritisch naar jezelf kijken. Je bent niet bang om met een frisse en kritische blik naar onze organisatie te kijken en pro-actief mee te denken over verbeteringen.

Onze stagiaires zijn betrouwbaar, integer en van onbesproken gedrag. De informatie waar je mee in aanraking komt is vaak vertrouwelijk. Een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is dan ook vereist.

Wat bieden wij jou?

We bieden goede begeleiding tijdens jouw stage. Eventueel bestaat er in overleg met jouw leidinggevende de mogelijkheid om tijdens of na je  stage te werken aan je afstudeeropdracht of –onderzoek.

Slachtofferhulp Nederland kan geen reiskosten- of stagevergoeding bieden. We vergoeden wel eventuele kosten die je maakt tijdens het uitvoeren van jouw werkzaamheden.

Interesse?

Ben jij op zoek naar een stageplek waarin je iets kan betekenen voor andere mensen en een bijdrage kan leveren aan de organisatie?
Meld je dan nu aan!