Herdenkingen Verkeersslachtoffers op 19 november

Artikel geplaatst op 13/11/17 om 11:30

Jaarlijks worden er wereldwijd op de derde zondag van november herdenkingen georganiseerd om verkeersslachtoffers te herdenken. In Nederland vinden dit jaar 2 herdenkingen plaats in Middelburg en Lexmond.

De herdenkingen op 19 november bieden ruimte voor het delen van verdriet en het vinden van troost bij elkaar. 

Internationale Herdenking Verkeersslachtoffers in Middelburg

De Internationale Herdenking Verkeersslachtoffers in Middelburg wordt georganiseerd door de Landelijke Organisatie Verkeersslachtoffers (LOV). De Stichting LOV zet zich in voor de belangen van verkeersslachtoffers en nabestaanden. De herdenkingsdag wordt gesubsidieerd door de Provincie Zeeland en Fonds Slachtofferhulp. De afgelopen 19 jaar hebben wij de organisatie voor onze rekening genomen, maar dit jaar hebben we dit overgedragen aan het LOV. 

U kunt zich voor de dag aanmelden door een e-mail te sturen naar info@l-o-v.nl
Bekijk het programma van de dag

Nationale herdenking Verkeersslachtoffers in Lexmond

De Nationale herdenking verkeersslachtoffers in Lexmond wordt georganiseerd door de Vereniging Verkeersslachtoffers. Dit jaar staat het thema ´Omgaan met een veranderd leven!' centraal. Hierbij wordt stilgestaan bij de grote impact die een verkeersongeval heeft op de levens van verkeerslachtoffers en nabestaanden. Zowel leden als niet-leden en belangstellenden zijn welkom. De toegang is gratis. Het aantal plaatsen is beperkt.
Bekijk het programma van de dag

Hulp nodig?

U kunt altijd bij ons terecht om verder te komen. We geven handige tips waar u meteen mee aan de slag kunt en bieden emotionele hulp. We helpen u in het strafproces en bij het krijgen van een schadevergoeding als u daar recht op heeft.
Lees meer op onze Verkeersongeval pagina