Terug

Forum logoHuiselijk geweld

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van huiselijk geweld. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

Boek: Kappe nou!

Geplaatst: 31 oktober 2017 om 17:14, door: Caro, bekeken: 500 keer | Categorie: 

Hoi allemaal,

Als begeleider van daders en slachtoffer wist ik het wel....als ervaringsdeskundige  zie ik het  anders. Ik heb een boek geschreven over mijn periode met huiselijk geweld waarmee ik mijn vuile was heb buitengehangen. Ik hoop met dit laagdrempelig boek, andere slachtoffers van huiselijk geweld te bereiken, herkenning maar ook de omgeving en hulpverleners. Niet teveel gepsychologiseer, maar mijn verhaal en hierna het 'gevecht' om er weer bovenop te komen. 

https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=8178

Mvg Caro

Dit bericht vind ik ongepast

Reacties [2]
 • RE: Boek: Kappe nou!

  Geplaatst: 14 november 2017 om 13:47, door: Kim

  Hi. Ik heb hetzelfde meegemaakt. Wist er enorm veel over. Las er stapels boeken over en toen overkwam het mezelf.

  Je hebt er een boek over geschreven. Graag zou ik van je willen weten hoe je dit hebt aangepakt.

   

  • RE: RE: Boek: Kappe nou!

   Geplaatst: 14 november 2017 om 17:40, door: Caro

   Hoi Kim,

   Aan t schrijven van mijn boek is een heel proces vooraf gegaan. Ik was altijd wel aan t schrijven over gevoelens enzo en wist na het verbreken van mijn relatie zeker dat er een boek zou komen. Het heeft mij geholpen met verwerken. Steeds schreef ik op wat ik mij herinnerde en/ of had meegemaakt. Goede herinneringen waren makkelijk, bij de moeilijke verstarde ik. Toen ik dit jaar de kans kreeg mijn boek vorm te geven en af te ronden door mijn deelname aan de poliopolis bleek hoeveel ik had geschreven. Ik ben toen n indeling gaan maken en gaan schrappen. Schrijven is schrappen want je moet de lezer wel enigszins blijven boeien. Hierna heb ik t boek door 2 lezers laten lezen. 1 die ik ken en 1 die mij niet goed kent. Na de nodige adviezen heb ik t aangeboden bij mijn uitgever en hierna nog door corrector de taalfouten er uit laten halen.

   Hierna is het promoten en promoten.

   Uiteindelijk heeft t me erg veel geld gekost om t boek te schrijven maar de mentale winst en de hoop op meer openheid en begrip is mij veel meer waard!

    

   Hoop dat ik hiermee je vraag enigszins heb beantwoord.

   Hartelijke groet,

   Caro

X

Boek: Kappe nou!

X

Afbeeldingen van Kim