Terug

Forum logoGeweld

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van geweld. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

bang dat ze niks doen met de aangifte

Geplaatst: 15 mei 2013 om 21:20, door: daffyduck, bekeken: 12181 keer | Categorie: 

Ik sta op zaterdag avond buiten voor me deur een peukje te roken, en te wachten tot me ex me dochter thuis komt brengen. Zie ik dat een buurman aan komt fietsen en zijn gezicht staat er op onweer. Hij zet zijn fiets voor de deur en blijft me aanstaren. Ineens komt hij op me aflopen. in me gedachte gaat nog aan ik naar binnen gaan. Niet gedaan helaas. Hij begint over een brommer die bij mij in me tuin staat, dat hij met me ex heeft geregeld dat hij dat ding mocht kopen. Dus ik nog netjes dat regel je maar met hem dat je geld terug krijgt wij zijn uit elkaar, En ik heb dat geld nooit gezien. Hij blijft dreigend met zijn hand naar boven doen. Ik ben niet echt bang ga er van uit dat hij niks doet. Hij gaat over in schreeuwen dat mijn ex heeft gezegd dat hij het met mij moest regelen. Ik zeg dat ik niks weet en dat ik wil dat hij voor me deur weggaat. Zijn vrouw komt de straat in lopen, ze ziet hem en begint in voor mij onduidelijke taal tegen hem te schreeuwen, het enige wat hij doet is zijn hand naar haar wuiven en gaat ook over naar de onduidelijke taal. en blijft dreigen met zijn hand. hij zegt dat ik nog wel kom als ik op straat loop. Ik hef me hand naar de lucht en schreeuw nu GA WEG VOOR ME DEUR. Zijn vrouw blijft gillen waardoor hij nog bozer wordt, Ineens krijg ik de eerste harde schop tegen me boven been. Uit zelfverdediging schop ik terug, maar sta op me sokken en komt niet hard aan. Hij schopt me nog een keer en voor ik de kans krijg te reageren, Krijg ik een stomp in me gezicht met een vuist. Ik lig op de grond en denk alleen maar moet bij me buurvrouw aan bonken. Ik kruip daarheen en blonk. ze hebben me mee naar boven genomen en 112 Gebeld. Me gezicht lag open en flinke blauwe plek op me boven been. Ambulancebroeders hebben me nagekeken me wonden verzorgt en hoefde gelukkig niet mee. op dat moment me verhaal gaan de politie verteld en de volgende ochtend aangifte gedaan op buro. Hij heeft bijna 24 uur vast gezeten. Hij is verhoord en heeft aangifte tegen mij gedaan. Omdat ik 1 keer schopte. Nu zijn ze met straat onderzoek bezig maar ik weet dat niemand zijn mond zal open doen. Hij loopt dus hier gewoon weer door de straat. Ik ben hem paar dagen later tegen gekomen stond met een buurvrouw te praten en hij kwam aan. Bleef voor zzijn deur me uit te dagen. Hij is uiteindelijk naar binnen gegaan. Ik was zo stoere meid en nu? nu denk ik 3 keer na voor ik naar buiten ga. Als er geen getuigen zijn wordt het straks mijn wordt tegen het zijne, en het enige waar ik bang voor ben gaat de pot in, en ik moet eerst een keer goed aangevallen worden voor ze wat gaan doen. Hij pakt me terug ik zie het aan zijn houding. En nu was me dochter er niet bij maar dat wist hij niet. ik ben zo bang dat de volgende keer me dochter erbij is.

Dit bericht vind ik ongepast

Reacties [3]
 • RE: bang dat ze niks doen met de aangifte

  Geplaatst: 2 september 2016 om 11:22, door: Marcel

  Idd een verschrikkelijk verhaal.... Jammer en om boos te worden dat onze rechtstaat zo verknipt is en dat soort criminele gasten nog ongestraft rond lopen!

   

 • RE: bang dat ze niks doen met de aangifte

  Geplaatst: 21 januari 2016 om 19:14, door: LindaPinda

  Wat vreselijk,
  Ik weet hoe je je voelt.. ik ben bedregid door een man met een doorgeladen vuurwapen voor mijn neus, en de dader ontkent en ik heb uiteraard aangifte gedaan. ik heb 2 getuigen die ook een varklaring hebben afgelegd, en toch is de zaak geseponeerd. 
  rechter vindt het te weinig bewijs. Resultaat; dader loopt vrij rond en gaat vrolijk verder en ik zit met de ellende. 

  heel veel sterkte en hopelijk word hij vervolgd. 

 • RE: bang dat ze niks doen met de aangifte

  Geplaatst: 18 mei 2013 om 18:22, door: Hansie

  daffyduck, heel veel sterkte, ik weet wat je doormaakt elke keer je aanvallers te zien en het provoceren van hen,, mij overkomt het zelfde (zie verhaal van Hansie hieronder). Ik meld elke provacatie direct bij de politie en dat vind men prima, gaat allemaal in dossier. Ze zullen echt wat met de aangifte doen vooral omdat je zichtbare verwondingen had, daar zullen foto's van genomen zijn voor bij de aangifte is bij mij ook gedaan. Je kunt altijd de wijkagent bellen om te praten, dat heb ik ook al gedaan nml en lucht op en via slachtofferhulp kun je meer info over je zaak inwinnen.gewoon bellen en praten en verder heel veel sterkte

X

bang dat ze niks doen met de aangifte

X

Afbeeldingen van Marcel

X

Afbeeldingen van LindaPinda

X

Afbeeldingen van Hansie