Terug

Forum logoVerkeersongeluk

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van een verkeersongeluk. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

Getuige van zelfdoding

Geplaatst: 2 april 2014 om 0:01, door: Sem, bekeken: 4572 keer | Categorie: 

Wie kan meepraten over getuige zijn bij zelfdoding

Dit bericht vind ik ongepast

Reacties [3]
 • RE: Getuige van zelfdoding

  Geplaatst: 22 oktober 2015 om 22:18, door: Tas

  Afgelopen Zaterdag was ik getuige van zeer ws een zelfdoding. Een jongen van 36 heeft zich zo het leek bewust laten verdrinken.

  ik stond op de kade, als verpleegkundige, heb alles gedaan wat binnen mijn vermogen lag om te helpen, maar ben niet het water ingegaan...dat knaagt...

  wat heb jij meegemaakt? 

 • RE: Getuige van zelfdoding

  Geplaatst: 22 april 2014 om 16:42, door: pipio

  Een aantal jaren geleden was ik getuige van zelfdoding. Een jongen van 13 jaar was van het dak gesprongen. Ik was daar als eerste bij. Eerste instantie dacht ik dat hij was aangereden door een auto. Na de controles van ademhalen en hartslag merkte ik dat hij overleden was. Op dat moment kwamen de hulpdiensten en kwam ook zijn moeder aanrennen. De ambulance dienst namen het van mij over. Ik nam de moeder onder hoede, en bracht haar naar de opvang. Dit is jaren geleden ik heb toen ook hulp moeten vragen om dat te kunnen verwerken. Maar toch het blijft je achter volgen Gelukkig niet elke dag. het zijn momenten.

  • RE: RE: Getuige van zelfdoding

   Geplaatst: 30 september 2015 om 22:01, door: Max

   Sterkte met het verwerken ! 

   Mijn zoon heeft pas ook een zelfdoding gezien , ik hoop dat hij dit van zich af kan zetten. 

X

Getuige van zelfdoding

X

Afbeeldingen van Tas

X

Afbeeldingen van pipio