Terug

Forum logoHuiselijk geweld

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van huiselijk geweld. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

Onderzoek naar de verpleegkundige bij huiselijk geweld

Geplaatst: 17 november 2016 om 13:30, door: Dorinde, bekeken: 1390 keer | Categorie: 

Hallo,

Voor mijn afstudeeronderzoek Verpleegkunde op de Hogeschool Utrecht ben ik op zoek naar een slachtoffer van huiselijk geweld die gesignaleerd is, of gesignaleerd had kunnen worden in de klinische zorg (ziekenhuis, thuiszorg, revalidatie, huisartsenpost etc..). Hiermee wil ik graag een interview afnemen om te onderzoeken wat een slachtoffer van huiselijk geweld nodig heeft en verwacht van de hulpverleners in de gezondheidszorg (met name van verpleegkundigen die vaak als eerste in contact staan met de slachtoffers). 

Gegevens worden volledig geanonimiseerd in het gehele onderzoek en zelf krijg je de mogelijkheid het artikel te lezen alvorens er eventueel iets wordt gepubliceert. Wil je liever niet face-to-face een interview vanwege de privacy? dan kan het interview ook telefonisch, per mail of per chat afgenomen worden.

Je zou mij enorm helpen bij mijn afstudeeronderzoek en verpleegkundigen bij het signaleren van slachtoffers van huiselijk geweld, zodat er eerder gerichte hulp geboden kan worden.

Je kunt een mail sturen naar onderzoek.hg.hu@gmail.com

Ik hoor het graag! 

Dorinde

Dit bericht vind ik ongepast

X

Onderzoek naar de verpleegkundige bij huiselijk geweld