Terug

Forum logoHuiselijk geweld

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van huiselijk geweld. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

Aangifte gedaan maar vrees nu het ergste

Geplaatst: 19 november 2016 om 17:47, door: Muis, bekeken: 1727 keer | Categorie: 

Gisteravond was het weer raak weer klappen, heb hem begin maart dit jaar leren kennen de eerste 2 maanden waren goed maar daarna begon het. Ik heb altijd geroepen dit gebeurd mij niet maar daar heb ik geen gelijk ingekregen blauwe ogen, blauwe plekken over mn lichaam, gekneusde ribben enz. Maar gister was de maat vol, hij sloeg me weer de buurvrouw van hem stond aan de deur en zei tegen hem dat dit niet langer kon duren heel zin straat wist ervan. Ik heb mijn spullen gepakt en hij bracht mij wel weg op de fiets. Ik moest achter hem aan fietsen maar reed regel recht naar mijn woning, onderweg schupte hij mij van mn fiets viel eerst tegen een auto en toen op de grond. Gelukkig stopte een auto en sprong een man eruit die mij beschremde (waar ik heel dankbaar voor ben) er was een gevecht tussen hun, de buurtbewooners hadden de politie en ambulace gebelt. Ik werd door een heel lief echtpaar mee naar binnen genomen in afwachting tot de politie er was. Dit was de druppel hoofdwond, bloedneus, dik jukbeen, gekeusde kaak overal blauwe plekken. Ik ben per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en dacht dit moet stoppen, heb aangifte gedaan. Maar nu, hij is opgepakt maar wat als hij vrij komt...als je 112 belt duurt het ook wel even voor je iemand aan de lijn hebt in die tijd heeft hij mijn ramen ingegooit, ben bang dat ik dit niet overleef ik weet waar hij instaat is.

Dit bericht vind ik ongepast

Reacties [1]
  • RE: Aangifte gedaan maar vrees nu het ergste

    Geplaatst: 22 november 2016 om 23:36, door: marjolein

    Ik begrijp je helemaal ... Helaas worden dit soort figuren gewoon wel weer vrijgelaten, terwijl ze een gevaar vormen. Omdat dit een heterdaad was, bewezen dus, zou ik een advocaat nemen om een contact- en straatverbod proberen af te dwingen. Je kunt dan ook het directe nummer van het dichsbijzijnde politiebureau krijgen. Er is ook een 'Regeling bescherming' oid, maar of dat in de praktijk ook echt toegepast wordt weet ik niet, er zijn zóveel vrouwen (en soms mannen) die niet veilig zijn en niks krijgen ...

    Hopelijk valt het allemaal mee, sterkte voor nu.

     

X

Aangifte gedaan maar vrees nu het ergste

X

Afbeeldingen van marjolein