Terug

Forum logoStalking

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van stalking. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

Stalking

Geplaatst: 4 april 2017 om 23:51, door: Anja, bekeken: 1057 keer | Categorie: 

ik wordt sindskort door een jongen gestalkt.

ik heb nooit meer hem afgesproken. Alleen aan de telefoon gesproken. Ik kende hem van school. Ik heb ook nooit gezegd day ik ooit met hem wilde afspreken. Hij wilde dat wel. Ineens ging ik voor me studie naar het buitenland toen begon hij al vreemd te doen. Een paar maanden had ik niet met hem gesproken zelfs zijn nummer niet meer opgeslagen. Opeens appt hij me met ik wil je zien anders ga ik je zus een bericht sturen dat jij achter me aan zit. Weet je zeker laatste kans. Dus nu negeer ik hem. Maar nu kaat hij andere mensen mij bellen. Soort van om mij bang te maken ofzo.

Dit bericht vind ik ongepast

Reacties [1]
  • RE: Stalking

    Geplaatst: 10 mei 2017 om 22:52, door: marjolein

    Alleen nog telefoontjes aannemen van mensen die je kent!!

    En zijn berichtjes en nummers van handlangers bewaren, als je die hebt, voor als het nog nodig blijkt aangifte te doen. Gekken :( 

X

Stalking

X

Afbeeldingen van marjolein