Terug

Forum logoStalking

Welkom op het forum voor slachtoffers, betrokkenen en getuigen van stalking. Deel hier je verhaal met lotgenoten of stel een vraag.
Iedereen kan meelezen op het forum. Om zelf een onderwerp te starten of een reactie te plaatsen moet je je registreren. Je kunt dan (anoniem) deelnemen aan het forum.

Stalking

Geplaatst: 11 april 2017 om 16:57, door: Moppie, bekeken: 1218 keer | Categorie: 

Ik wordt al 5 jaar gestalkt en lastiggevallen.

Door mijn ex.

Hij fiest contenu achter me aan, en hij brengt me angst aan.

De politie kan weinig voor me doen.

Kan iemand mij een goede tipgeven: 'Want ik zelf weet het echt niet meer

Dit bericht vind ik ongepast

Reacties [4]
 • RE: Stalking

  Geplaatst: 20 november 2017 om 9:52, door: Kim

  Maak foto's. Hou een logboek bij. Neem gesprekken van jullie beiden op.

  Verzamel bewijs. Zonder bewijs is het jouw woord tegen het zijne.

  Het geeft je een machteloos gevoel als slachtoffer maar dit is helaas de manier waarop dit werkt.

 • RE: Stalking

  Geplaatst: 25 juni 2017 om 22:45, door: Vrouw

  Sorry ... en dus wat Marjolein zegt; berichtjes bewaren, alles bijhouden, iedere keer foto's nemen als hij je achtervolgt (hele goede tip!) en bewaren en als je voldoende bewijzen hebt (wat de politie helaas nodig heeft), dan echt aangifte doen. Ik wens je heel veel kracht!

 • RE: Stalking

  Geplaatst: 23 juni 2017 om 12:13, door: Vrouw

  Voor mij is het inmiddels jaren geleden, maar ik voel nog steeds met je mee. Het constant alert zijn en je bedreigd voelen, de moedeloos- en machteloosheid e.d. putten je uit .. niet alleen geestelijk, maar ook lichamelijk (vlucht-vechtreactie, adrenaline/cortisol ed). Ik heb op verzoek van de politie bewijs verzameld en uiteindelijk aangifte gedaan. Ook mensen uit mijn omgeving zijn gehoord (voor bewijs). In mijn geval is hij oa ook mijn huis binnengedrongen (wat voor de politie misschien een verschil maakt??). Het is toen tot een rechtzaak gekomen en hij heeft een contactverbod gekregen (en als hij binnen een bepaalde termijn toch contact zou zoeken, zouden er maatregelen genomen worden). Sinds die rechtzaak heeft hij mij niet meer lastig gevallen. Er is dus hoop! De impact van stalking is immens en niet voor te stellen voor mensen die dit niet hebben meegemaakt. Zoek steun bij mensen die begrijpen waar je doorheen gaat en mee maakt! 

 • RE: Stalking

  Geplaatst: 10 mei 2017 om 23:03, door: marjolein

  Als je bewijzen hebt (berichtjes ed), die iig bewaren. Als je foto's kunt nemen van hem als-ie achter je aankomt, zou dat ook goed bewijs zijn. Zo kun je mss een keer aangifte doen en een advocaat nemen. 

  Mogelijk is verder weg verhuizen de manier om van 'm af te zijn ...   

X

Stalking

X

Afbeeldingen van Kim

X

Afbeeldingen van Vrouw

X

Afbeeldingen van Vrouw

X

Afbeeldingen van marjolein