Terug

Forum logoGezocht

Welkom op het deel van het forum waar oproepen geplaatst kunnen worden voor deelname aan onderzoek, interviews of bijvoorbeeld televisieprogramma’s. Regelmatig krijgen wij verzoeken van mensen die graag in contact komen met slachtoffers om hun verhalen te horen en hun ervaringen te onderzoeken, elk met hun eigen doel. Omdat wij dit niet voor slachtoffers kunnen bepalen, kunnen oproepen hier worden geplaatst zodat een ieder die geïnteresseerd is in een bepaalde oproep zelf kan reageren en eventueel kan deelnemen.

Project over verloren waardevolle en onvervangbare objecten ( brand)

Geplaatst: 2 november 2017 om 16:26, door: Iamnaomijansen, bekeken: 390 keer | Categorie: 

 

Meest waardevolle en onvervangbare objecten verloren door brand

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Naomi Jansen, fotograaf en student op de Willem de Kooning academie te Rotterdam. Ik ben een documentaire fotograaf en de verhalen van mensen staan centraal in mijn werk.

Op dit moment ben ik bezig met een project over woningbranden. Waarin mensen de meest waardevolle artefacten/objecten kwijt zijn geraakt. Wat wil ik hier nu mee? Ik wil heel erg graag in contact komen met mensen die zich herkennen in het verhaal dat zij hun dierbare spullen zijn kwijtgeraakt door een woningbrand. Ik wil dan samen met jou nadenken hoe wij dat object terug kunnen brengen. Ik wil er dan een soort reconstructie van maken, bijvoorbeeld een tekening of een beeldje, of een foto die je eraan doet denken. Denk bijvoorbeeld aan een ring die je van je oma had gekregen, een beeldje die emotionele waarde heeft gekregen door de jaren heen. Een foto van vroeger, een kopje waar je moeder uit dronk... , ik snap ook dat dit een gevoelig iets is, maar ik wil juist het verloren object teug brengen/halen en zo geven wij daar weer nieuwe waarde aan.

Deze objecten worden geëxposeerd in een galerie te Rotterdam begin december in de groeps expositie 'de ruimte voorbij'  waarin werk van mij en van mijn klasgenoten worden gepresenteerd..Ben je of ken je iemand die dit heeft meegemaakt, laat het mij dan weten! 

Mijn werk vind je op:

www.naomijansen-photography.com

email: info@naomijansen-photography.com

 

Bedankt en ik zie jullie reactie graag tegemoet!

 

Groeten,

Naomi Jansen

Dit bericht vind ik ongepast

X

Project over verloren waardevolle en onvervangbare objecten ( brand)