Wij gebruiken cookies. Functionele en analytische cookies maken het gebruik van onze website mogelijk en deze cookies helpen ons om de website te verbeteren. Accepteert u dat we ook tracking cookies gebruiken? Door middel van deze cookies kunt u gepersonaliseerde advertenties van ons zien. Lees eerst de cookieverklaring voor meer informatie over de tracking cookies.

Privacy | Cookieverklaring | Cookie instelling

Privacyverklaring - Mijn Slachtofferhulp

Slachtofferhulp Nederland hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring informeren wij u over de wijze waarop deze worden verwerkt in de online omgeving van Mijn Slachtofferhulp.

Vragen over de bescherming van persoonsgegevens kunt u stellen via privacy@slachtofferhulp.nl
Voor uw registratie in Mijn Slachtofferhulp gebruiken wij de Algemene voorwaarden. Daarmee krijgt u toegang tot de tijdlijn (contactmomenten, afspraken) van onze ondersteuning en tot de adviezen die u heeft aangevraagd via tools op onze website, zodat u deze te allen tijde kunt raadplegen. Opgeslagen documenten kunt u vanuit Mijn Slachtofferhulp niet inzien en raadplegen. Slachtofferhulp Nederland verwerkt uw gegevens tot slot voor gebruikersondersteuning, inclusief het afhandelen van vragen en klachten.

De medewerkers die u ondersteunen hebben toegang tot uw persoonsgegevens die opgeslagen zijn in Mijn Slachtofferhulp. Zij hebben een geheimhoudingsplicht. Om u te kunnen registreren in Mijn Slachtofferhulp verwerken we uw e-mailadres en het wachtwoord waarmee u inlogt. Uw wachtwoord wordt versleuteld opgeslagen.

Als u Mijn Slachtofferhulp een jaar lang niet heeft gebruikt, ontvangt u een e-mail waarin wordt aangegeven dat uw account na tien dagen wordt gesloten en uw persoonsgegevens worden verwijderd. Indien u binnen die tien dagen inlogt bij Mijn Slachtofferhulp, dan behoudt u uw toegang en worden uw gegevens niet verwijderd.

In het privacyreglement van Slachtofferhulp Nederland kunt u lezen hoe u gegevens uit uw slachtofferdossier kunt inzien, wijzigen of één van uw andere rechten uitoefenen.

De Functionaris Gegevensbescherming van Slachtofferhulp Nederland houdt toezicht op de toepassing en naleving van de AVG binnen Slachtofferhulp Nederland. Vragen over privacy kunnen per e-mail worden gesteld via privacy@slachtofferhulp.nl.

Klachten over de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u schriftelijk indienen (Slachtofferhulp Nederland, Functionaris Gegevensbescherming, Postbus 14208, 3508 SH Utrecht) of per e-mail door te mailen naar: mailFG@slachtofferhulp.nl. U kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Dit privacy statement is voor het laatst gewijzigd op 15 juli 2019.