Slachtofferhulp.nl gebruikt functionele en analytische cookies. Deze cookies maken het gebruik van onze website mogelijk en helpen ons om de website te verbeteren. Accepteer je dat we ook tracking cookies gebruiken? Met deze cookies kun je advertenties van ons zien. Lees de cookieverklaring voor meer informatie.

Privacy | Cookieverklaring | Cookie instelling

Privacyverklaring - Mijn Slachtofferhulp

Slachtofferhulp Nederland hecht veel waarde aan de bescherming van je persoonsgegevens. In deze privacyverklaring informeren wij je over de wijze waarop deze worden verwerkt in de online omgeving van Mijn Slachtofferhulp.

Vragen over de bescherming van persoonsgegevens kun je stellen via privacy@slachtofferhulp.nl
Voor je registratie in Mijn Slachtofferhulp gebruiken wij de Algemene voorwaarden. Daarmee krijg je toegang tot de tijdlijn (contactmomenten, afspraken) van onze ondersteuning en tot de adviezen die je hebt aangevraagd via tools op onze website, zodat je deze te allen tijde kunt raadplegen. Opgeslagen documenten kun je vanuit Mijn Slachtofferhulp niet inzien en raadplegen. Slachtofferhulp Nederland verwerkt je gegevens tot slot voor gebruikersondersteuning, inclusief het afhandelen van vragen en klachten.

De medewerkers die je ondersteunen hebben toegang tot je persoonsgegevens die opgeslagen zijn in Mijn Slachtofferhulp. Zij hebben een geheimhoudingsplicht. Om je te kunnen registreren in Mijn Slachtofferhulp verwerken we je e-mailadres en het wachtwoord waarmee je inlogt. Je wachtwoord wordt versleuteld opgeslagen.

Als je Mijn Slachtofferhulp 1 jaar lang niet hebt gebruikt, ontvang je een e-mail waarin wordt aangegeven dat je account na 10 dagen wordt gesloten en je persoonsgegevens worden verwijderd. Indien je binnen die 10 dagen inlogt bij Mijn Slachtofferhulp, dan behoud je toegang en worden je gegevens niet verwijderd.

In het privacyreglement van Slachtofferhulp Nederland kun je lezen hoe je gegevens uit je slachtofferdossier kunt inzien, wijzigen of 1 van je andere rechten uitoefenen.

De Functionaris Gegevensbescherming van Slachtofferhulp Nederland houdt toezicht op de toepassing en naleving van de AVG binnen Slachtofferhulp Nederland. Vragen over privacy kunnen per e-mail worden gesteld via privacy@slachtofferhulp.nl.

Klachten over de verwerking van je persoonsgegevens kun je schriftelijk indienen (Slachtofferhulp Nederland, Functionaris Gegevensbescherming, Postbus 14208, 3508 SH Utrecht) of per e-mail door te mailen naar: mailFG@slachtofferhulp.nl. Je kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Dit privacy statement is voor het laatst gewijzigd op 15 juli 2019.