Wij hebben een nieuwe uitstraling en een nieuwe website!

Artikel geplaatst op 31-8-17 om 17:00

Meer slachtoffers bereiken én beter ondersteunen op een manier die bij hen past: dat is waar we voor gaan als Slachtofferhulp Nederland. Daarom ontwikkelen we een nieuwe website en hebben we een nieuwe uitstraling met een nieuw logo.

Slachtofferhulp Nederland 2.0

Met het ambitieuze programma ‘Slachtofferhulp Nederland 2.0’ ontwikkelen we nieuwe online dienstverlening en bieden we slachtoffers nieuwe contactmogelijkheden. Hiermee willen we niet alleen bestaande cliënten beter bedienen, maar ook meer slachtoffers bereiken. Er is een belangrijke stap gezet: het nieuwe online platform. Dit is nog volop in ontwikkeling, maar hier krijgt u alvast een eerste indruk. Bezoek het online platfom.

Article image 

Een nieuwe uitstraling

We hebben een nieuwe uitstraling die past bij waar we voor staan. We stellen het slachtoffer centraal in alles wat we doen, op een daadkrachtige, onderscheidende en inlevende manier. Hiermee kunnen we ons als organisatie beter profileren en zijn we herkenbaar. Dat hebben we samengevat in onze nieuwe slogan ‘Vandaag verder’ en in een nieuw logo.

In het nieuwe logo ligt de nadruk op het woord hulp. Dit is de kern van wat wij bieden. De kleuren paars en oranje zijn ook vernieuwd.

Article image 

Op het nieuwe online platform is de nieuwe uitstraling met het nieuwe logo al zichtbaar.
De komende periode zal de nieuwe uitstraling op steeds meer plekken zichtbaar zijn. Bijvoorbeeld in de aftiteling van de tv-serie Spreekrecht die vanaf dinsdag 5 september wordt uitgezonden op RTL4.