In contact met de dader

Leven er bij u nog vragen waar alleen de dader antwoord op kan geven? Zo ja, zou u antwoord willen krijgen op deze vragen? Stelt u zich voor dat de verdachte spijt heeft, zou u dit willen weten? Er zijn mogelijkheden voor bemiddeling zodat u actief een rol kan vervullen die kan bijdragen aan verwerking en/of herstel.

Ook slachtoffers en veroorzakers van een verkeersongeval kunnen op deze manier met elkaar in contact komen. Deze bemiddeling is kosteloos, geheel vrijwillig en wordt begeleid door een professionele bemiddelaar. Er zijn 2 varianten: slachtoffer-daderbemiddeling en mediation. Bij de eerste vorm van bemiddeling wordt het verloop en de uitkomst van de bemiddeling niet met anderen gedeeld. Deze bemiddeling kan op elk gewenst moment plaatsvinden, direct na hetgeen u is overkomen of zelfs nog jaren later. Mediation kan alleen in strafzaken en vindt altijd plaats voor de strafzitting.


Article image Snel antwoord via social media

Het webcareteam is aanwezig van maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur. Zij beantwoorden uw vraag binnen 2 uur. Stuur ons een bericht via Facebook of Twitter